Reseller worden? Heb jij als bedrijf/(web)winkel interesse in de in- en verkoop van mijn duurzame postkaarten en persoonlijke prints? Super tof! Studio Ahum is altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten.

 

Studio Ahum is een splinternieuwe en vertellende studio, opgericht in 2020. Kenmerkend door liefde voor de natuur, het prikkelen van de zintuigen, aandacht voor details, humor en betekenis.

 

P o s t k a a r t e n

De postkaarten vertellen dat je kwetsbaar mag zijn, dat humor helpt, positiviteit echt werkt, het leven niet altijd mee zit en dat dit ook oké is, dat liefde geneest en je allereerst van jezelf mag houden. maar bovenal dat elke emotie er mag zijn!

 

P r i n t s

De A3 prints zijn bedoelt om nog meer persoonlijkheid aan een interieur toe te voegen. Elke print heeft een eigen karakter die gekoppeld is aan de werking en betekenis van kleur op ons als mens. Zo kan de consument de print kiezen die hem/haar het meeste aanspreekt.
 
Alle producten zijn zelfbedacht. 

D u u r z a a m h e i d
Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk binnen Studio Ahum; lief zijn voor de wereld waar we in leven. Niet alleen vandaag de dag maar ook voor in de toekomst.  Duurzaamheid zit zowel in de werkwijze als in de keuzes in concept en uitvoer.

De kaartjes en prints worden gedrukt door een drukkerij die op alle fronten duurzaam te werk gaat en daarnaast zijn alle papiersoorten FSC gecertificeerd en worden op 300 grams houtvrij papier gedrukt.
 
E n t h o u s i a s t ?
Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden, inkoopprijzen en verdere vragen.
 
Ik ben één en al oor!

Lieve groet,
Judith - Studio Ahum