Zorgvuldig geïllustreerde producten

Ontworpen door Judith, 34 jaar en het gezicht achter Studio Ahum; een creatieve studio met zelfontworpen en vertellende producten voorzien van met de hand getekende dieren illustraties, opgericht in 2020. De illustraties komen tot stand door fietsritten in de natuur, gesprekken met allerlei soorten mensen, de psychologie achter o.a. kleur- en materiaalkeuzes en alledaagse dingen.

Dat, in combinatie met mijn studies Ruimtelijke presentatie & communicatie op het Nimeto Utrecht en Product Design op ArtEZ, zorgt ervoor dat ik een eigen stijl heb ontwikkeld die zich kenmerkt door humor, optimisme, verbinding, kleur, duurzaamheid en kwaliteit. 

 

Betekenis 'Ahum'

De naam Ahum staat voor een keelgeluid waarmee men de aandacht op zichzelf wil vestigen, vooral als men iets wil zeggen. En dat wil ik. Heel erg graag zelfs. 

 

Tijdloze ontwerpen

Door middel van mijn ontwerpen wil ik zeggen dat je kwetsbaar mag zijn, dat humor helpt en positiviteit echt werkt. Het leven niet altijd mee zit en dat dit ook oké is, dat liefde geneest en je allereerst van jezelf mag houden maar vooral dat elke emotie er mag zijn. Verder is de collectie zo bedacht dat veel kaarten voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden, dat de kleuren aards en tijdloos zijn en dat de kalender meerdere jaren mee kan.

Alle producten zijn zelfbedacht en met aandacht voor details en liefde voor de natuur ontwikkeld. 

 

Duurzame materialen

Duurzaamheid vind ik belangrijk; lief zijn voor de natuur en de wereld waar we in leven. Niet alleen vandaag de dag maar ook voor de toekomst. Duurzaamheid zit zowel in mijn werkwijze als in de keuzes die ik maak in concept en uitvoer. De producten worden gedrukt door een drukker die op alle fronten duurzaam te werk gaat én ervoor zorgt dat alle papiersoorten FSC gecertificeerd zijn en op 300 grams houtvrij papier worden gedrukt. Verder kies ik ervoor om zoveel mogelijk te werken met verantwoorde materialen en daar waar het kan producten en materialen te hergebruiken

Het papier van de enveloppen wordt gemaakt van groenteresten van tomatenplanten na de oogst van de tomaten en het forex dat ik gebruik is PVC vrij en 100% recyclebaar.

 

Leuk om te weten!

Oude collecties kaarten turn ik om in papier maché producten en mijn verzendmateriaal hergebruik ik vaak zodat er vrijwel geen papier verloren gaat of onnodig opnieuw aangeschaft hoeft te worden. 

 

Vragen?

Neem gerust contact op, ik ben één en al oor!