Heb jij als bedrijf/(web)winkel interesse in de in- en verkoop van mijn duurzame postkaarten en kalenders? Super tof! Studio Ahum is altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten.

Studio Ahum is een vertellende studio, opgericht in 2020. Kenmerkend door liefde voor de natuur, het prikkelen van de zintuigen, aandacht voor details, humor en betekenis.

 

P o s t k a a r t e n

De postkaarten vertellen dat je kwetsbaar mag zijn, dat humor helpt, positiviteit echt werkt, het leven niet altijd mee zit en dat dit ook oké is, dat liefde geneest en je allereerst van jezelf mag houden. maar bovenal dat elke emotie er mag zijn! Deel de mooiste boodschap met de mensen die je liefhebt!

K a l e n d e r

Deze duurzame, tijdloze kalender is bedoelt voor iedere gebeurtenis die onthouden mag worden. Het leven kent naast verjaardagen ook dagen van verlies, van trouwen, van gemengde gevoelens en nog veel meer dagen die heel erg belangrijk kunnen zijn om wat voor reden dan ook. 

De kalender is meerdere jaren inzetbaar en is dan ook niet specifiek gericht op een bepaald jaartal.

 

Alle producten zijn zelfbedacht. 

 

I n p a k v e l l e n

Pak ze in met deze inpak vellen. Geheel voorzien van de Studio Ahum dieren! Leuk om een cadeau op een unieke manier mee in te pakken geheel in stijl. De inpak vellen kunnen ook dienst doen als poster. 

 

D u u r z a a m h e i d
Duurzaamheid is erg belangrijk binnen Studio Ahum; lief zijn voor de wereld waar we in leven. Niet alleen vandaag de dag maar ook voor in de toekomst. Duurzaamheid zit zowel in de werkwijze als in de keuzes in concept en uitvoer.

De postkaarten worden gedrukt door een drukkerij die op alle fronten duurzaam te werk gaat en daarnaast zijn alle papiersoorten FSC gecertificeerd en worden op 300 grams houtvrij papier gedrukt.
 
De enveloppen zijn gemaakt van 120 grams papier dat bestaat uit groente resten van tomatenplanten.
 
E n t h o u s i a s t ?
Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden, inkoopprijzen en verdere vragen.
 
Ik ben één en al oor!

Lieve groet,
Judith - Studio Ahum