Wil je weten wat het kost om een unieke illustratie te laten maken in het door jou gewenste formaat? Heb je interesse in een op maat gemaakt geboortekaartje? Heb je een andere bijzondere wens of vraag? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om samen te bekijken wat jou het meest gelukkig maakt.

 

Studio Ahum illustreert dieren op haar eigen manier. Om welke reden dan ook. Voor altijd. Met liefde. Voor jou of iemand die je liefhebt. Als cadeau voor jezelf of voor iemand anders of verwerkt in een geboortekaartje. 

 

D i e r e n p o r t r e t

De illustratie wordt digitaal, met de hand getekend en in full-colour gedrukt op 350 grams papier in een formaat naar keuze met een matte uitstraling. Op deze manier komen alle kleuren mooi tot hun recht. Er wordt zo goed mogelijk gekeken naar uiterlijke kenmerken en het karakter van jouw dier.

 

G e b o o r t e k a a r t j e

Een uniek, op maat gemaakt geboortekaartje geheel in Studio Ahum stijl? Dat kan! Neem gerust contact op om alle mogelijkheden, wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand van deze informatie wordt er een offerte op maat gemaakt. 

 

D u u r z a a m  v e r v a a r d i g d  

S n e l l e  l e v e r i n g 

B o v e n  d e  50,- g r a t i s  v e r z e n d i n g 

M e t  l i e f d e  z e l f g e m a a k t