Dieren hebben veel effect op mensen. Ze zorgen ervoor dat jij je als mens meer geliefd voelt, ze zijn loyaal, accepteren je zoals je bent en zorgen voor gezelschap en affectie. Je sluit ze in je hart en daar hebben ze een speciale plek.

 

Als echte dierenvriend houdt je ze het liefst voor altijd bij je. En daarom vereeuwigd Studio Ahum jouw trouwe viervoeter, harige kind, soulmate, lievelingsdier, gezinslid en allerbeste vriend of vriendin op papier. Om welke reden dan ook. Voor altijd. Met liefde. Voor jou of iemand die je liefhebt. Als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

 

De illustratie wordt digitaal, met de hand getekend en in fullcolour gedrukt op 350 grams helder wit papier met een matte uitstraling. Op deze manier komen alle kleuren mooi tot hun recht. Er wordt zo goed mogelijk gekeken naar uiterlijke kenmerken en het karakter van jouw dier.

 

Wil je weten wat het kost om een unieke illustratie te laten maken in het door jou gewenste formaat en met of zonder fotolijst? Heb je een andere bijzondere wens of vraag? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om samen te bekijken wat jou het meest gelukkig maakt.

 

D u u r z a a m  v e r v a a r d i g d  

S n e l l e  l e v e r i n g 

B o v e n  d e  50,- g r a t i s  v e r z e n d i n g 

M e t  l i e f d e  z e l f g e m a a k t