W i e  b e n  i k ?

Ik ben Judith, 31 jaar en Interieur ontwerper maar vooral gewoon een mens dat het heerlijk vindt om op meerdere vlakken te bedenken en creëren. Daarnaast het gezicht achter Studio Ahum, een creatieve studio met zelfontworpen en vertellende producten, opgericht in 2020. Mijn inspiratie haal ik uit fietsritten door de natuur, gesprekken met allerlei soorten mensen, het hergebruiken van materialen en de psychologie achter o.a. kleur- en materiaalkeuzes.

Dat, in combinatie met mijn studies Ruimtelijke presentatie & communicatie op het Nimeto Utrecht en Product Design op ArtEZ, zorgt ervoor dat ik een eigen stijl heb ontwikkeld die zich kenmerkt door humor, optimisme, verbinding, kleur, duurzaamheid en kwaliteit. 

B e t e k e n i s  ''A h u m''

De naam Ahum staat voor een keelgeluid waarmee men de aandacht op zichzelf wil vestigen, vooral als men iets wil zeggen. En dat wil ik. Heel erg graag zelfs. 

 

B o o d s c h a p

Door middel van mijn werk wil ik zeggen dat je kwetsbaar mag zijn, dat humor helpt en positiviteit echt werkt. Het leven niet altijd mee zit en dat dit ook oké is, dat liefde geneest en je allereerst van jezelf mag houden.

Dat persoonlijkheid in een interieur cruciaal is om er een thuis van te maken en dat mijn werk een manier kan zijn om met een vleugje humor en een boodschap, uiting aan jezelf en anderen te geven. Alle producten zijn zelfbedacht en met aandacht voor details en liefde voor de natuur ontwikkeld. 

 

D u u r z a a m h e i d

Duurzaamheid vind ik belangrijk; lief zijn voor de natuur en de wereld waar we in leven. Niet alleen vandaag de dag maar ook voor de toekomst. Duurzaamheid zit zowel in mijn werkwijze als in de keuzes die ik maak in concept en uitvoer. Mijn kaartjes en prints worden gedrukt door een drukkerij die op alle fronten duurzaam te werk gaat én ervoor zorgt dat alle papiersoorten FSC gecertificeerd zijn en op 300 grams houtvrij papier worden gedrukt. Verder kies ik ervoor om zoveel mogelijk te werken met verantwoorde materialen en daar waar het kan producten en materialen te hergebruiken. 

 

V r a g e n ?

Neem gerust contact op, ik ben één en al oor!